АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖОР ЗА СТЯГАНЕ И ОФОРМЯНЕ

АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖОР ЗА СТЯГАНЕ И ОФОРМЯНЕ

Описание на продукта

Времето се затопля и е време да оформите мечтаното тяло с, което да се чувствате добре! За целта Ви представяме един различен масажор с вибрации от ново поколение. За разлика от другите, тайната на този се състои в тройните, въртящи се глави, които създават многомерни вибрации, предназначени да освобождават и разпръскват мазнините и целулита. Най-гарантирания начин да се отървете веднъж завинаги от портокаловата кожа и излишните мазнини!

 

Други тонизиращи уреди работят само с една монотонна вибрация, но многоизмерните вибрации на Tonific създават незабавно объркване на мускулите и максимално свиване, като същевременно тонизират областта и разсейват мастните клетки.

 

Благодарение на масажора Tonific само за 10 минути на ден след няколко седмици ще видите забележима разлика. ЩЕ приберете отпуснатото коремче, ще се радвате на тонизирани ръце и крака, които само сте гледали по телевизията и списанията и винаги сте желали да имате и вие. Освен, че уредът помага за разбиването на целулита, е доказано и че намаля появата на такъв. Многоизмерните вибрации осигуряват най-отпускащите масажи, като облекчават болките в гърба, врата, ръцете и краката. 

 

Подобрява кръвообращението и премахва умората в мускулите.

 

Уредът разполага с 3 вида по 3 масажни глави. Благодарение на тайния механизъм, който изпълнява повече от 2700 оборота в минута, вибрациите успяват да достигнат до най-дълбоките слоеве на кожата, като по този начин допринасят за ефикасното отстраняване на съхраняваните мазнини. Заради дълбоко-слойния, разбиващ целулита и мазнините, масаж е препоръчително да се приема много вода, която по-бързо да изхвърли токсините от тялото.

 

Извайте тялото, което заслужавате бързо и лесно с Tonific!


Характеристика на продукта:

- Ергономичен масажор за тяло;

- Антицелулитен;

- Стяга и оформя тялото;

- Работи с многоизмерни вибрации;

- Над 2700 оборота в минута;

- Цвят на уреда: Бял;

- Цвят на приставките: Червен;

- Размери: 25.4/12.7/17.8см;

- Тегло: 1кг.;

- Мощност - 220V.


Комплектът съдържа:

- 1 х Тонизиращ масажор за цялото тяло.

- 3 х Глави за анти-целулитен масаж.

- 3 х Глави за тонизиращ масаж на цялото тяло.

- 3 х Спираловидни глави за успокояващ масаж.

  • Преглеждания: 3513
  • Код на продукта: 4318
  • Наличност: В наличност
  • 39.90лв.
  • Без данък: 39.90лв.
Поръчка с един клик