РЕВОЛЮЦИОННО СМАРТ УСТРОЙСТВО RM 3 Mini

РЕВОЛЮЦИОННО СМАРТ УСТРОЙСТВО RM 3 Mini

RM 3 Mini е революционно смарт устройство, първото по рода си дистанционно управление, работещо с инфрачервени лъчи. Свържете го към Wi-Fi мрежата и управлявайте климатика, ТВ, set-top box и другите уреди чрез таблет или мобилен телефон. Само с наличието на мобилна връзка /3G, LTE и т.н./ ще контролирате уредите по всяко време и независимо от Вашата локация, дистанционно.

Как работи Black Bean?


Той се свързва безжично с Вашата домашна или офис Wi-Fi мрежа и по този начин осъществява достъп до Интернет. Работи посредством безплатно мобилно приложение e-Control за смартфон, таблет или друго мобилно устройство с операционна система Android или iOS. За целта трябва добавите желаните уреди в приложението, да "обучите" Black Bean за тяхното управление, посредством клониране на дистанционните им. Универсалното дистанционно се нуждае от пряка видимост към уредите, които ще управлявате. Приложението e-Control разполага с функция за облачно споделяне на кодове на дистанционни, както и Cloud Backup за съхраняване на всички Ваши настройки.


Wi-Fi Свързаност:


BroadLink продуктите лесно се свързват с домашната Wi-Fi мрежа. Поддържат 802.11 b/g/n стандарт и криптиране на връзката WPA, WPA2, WEP и други.


IF THEN функция:


Първото устройство, което може да бъде програмируемо когато достигне дадено състояние да изпълни дадена команда. Например, ако "в помещението температурата е висока", тогава "включи климатика на охлаждане". Ако "качеството на въздуха е лошо", тогава "включи овлажнителя на въздуха".


Таймери


Посредством вградената функция за задаване на таймери, можете предварително да изберете определен час за изпълнение на дадена команда. Например телевизора може да се включи в определен час, на определен канал. Климатика може да се задейства, преди да се приберете от работа.


Един Бутон - Няколко Действия


Насладете се напълно на автоматизиране на Вашите домашни уреди. С едно натискане на бутона, Black Bean ще подготви Вашата техника за гледане на домашно кино. Автоматично ще излъчи последователно сигнал към уредите в определена от Вас поредица. 1 - Включва захранването на уредите. 2 - Включва и подготвя домашното кино. 3 - Включва телевизора автоматично. 4 - Преминава към дадения източник на сигнал. 5 - Зарежда предварително избраните от вас филми. 6 - Наслаждавате се от удоволствието на филма. Всичко това с натискането на един бутон.


Технически характеристики:


модел RM Mini 3

Supported OS: iOS 7.0 / Android 4.0 +

Input Voltage - 5V DC 500mA (micro USB)

Infrared Frequency - 38K

Temperature Range – 0°C -50°C

Working humidity - <85%

Wi-Fi Frequency: 2.4GHz 802.11 b/g/n

Infrared Range: 8 m.

Package Size: 55 x 55 x 64.5 mm

Net Weight: 75g

  • Преглеждания: 3154
  • Код на продукта: 1062
  • Наличност: В наличност
  • 39.90лв.
  • Без данък: 39.90лв.
Поръчка с един клик